☰ menu
A Casa Simpatia -Piazza Vittorio Emanuele - Garantovano najbolja cena‎ (Naš smeštaj u Rimu)
Доступност
Opis apartmana

Smeštajni objekat „Simpatia“ se nalazi u istorijskom centru glavnog grada, u predivnom delu grada poznatom kao Esquilino, udaljen samo 800 metara od glavne željezničke stranice Termini, i na samo nekoliko minuta peške od metro stanice Vittorio Emanuele koja Vas povezuje sa Vatikanom, Španskim stepenicama i ostalim brojnim kulturnim znamenitostima Rima.

 

Apartman se nalazi u prizemlju zgrade sa privatnim ulazom u okruženju ispunjenom zelenilom i cvećem. Apartman je nedavno kompletno renoviran.  Zavisno od Vaših potreba i od broja gostiju, apartman se može iznajmiti u tri varijante:

 

A)     Apartman sa dve sobe i sa odvojenim krevetima, dva kupatila, dnevni boravak sa kaučom i kuhinjskim nameštajem, idealno za 4/5 osoba;

 

B)      Dvokrevetna ili trokrevetna soba uz korišćenje kuhinjskog nameštaja, dnevnog boravka sa kaučom i privatnim kupatilom sa tušem

 

C)      Dvokrevetna soba koja uključuje frižider  i privatno kupatilo sa tušem

 

Sve sobe uključuju privatni sef, ulazna vrata sa ključevima evropskog tipa. Detaljnije informacije i objašnjenja možete videti na slikama u galeriji ili kontaktirajući nas direktno.
U neposrednoj blizini apartmana nalazi se ogroman broj radnji, restorana, picerija i barova. Apartman se nalazi u zoni sa ograničenim automobilskim saobraćajem, možete doći direktno sa Vašim kolima i nije teško pronaći parking.

 

 

Kako do nas

Aerodrom Fiumicino:

 

Najjeftiniji način kako bi ste došli do apartmana od Aerodroma Fiumicino jeste da koristite jedan od mnogobrojnih autobusa koji voze na relaciji Aerodrom Fimicino – Termini železnička stanica. Nakon što ste stigli na Termini železničku stanicu vozite se metroom jednu stanicu u pravcu Anagnina, i izađite na Piazza Vittorio Emanuele. Apartman se nalazi na otprilike 150 metara udaljenosti od metro stanice, što je manje od 5 minuta laganog hoda.

 

Aerodrom Ciampino:

 

Ukrcajte se u autobus koji se nalazi ispred aerodrom i koji Vas vozi direktno do metro stanice Anagnina. Nakon nekoliko metro stanica izađite na metro stanici Piazza Vittorio Emanuele,  i od stanice do apartmana Vas deli otprilike 150 metara, za kojih će Vam trebati manje od 5 minuta laganog hoda.

 

Autoputem autom: Sa GRA – Grand racordo Anulare potrebno je da idete na izlaz Roma Centro i nastavite u pravcu centra do izlaza koji će Vas dovesti direktno do nas.

 

Za Vas smo spremili i posebno povoljne cene taxi usluga, ukoliko se odlučite za ovaj vid prevoza. 

Mapa
map
Usluge u apartmanima

 

Bežični internet (Wi-Fi), potpuno opreljena kuhinja sa rernom, kuvalo, frižider, tanjiri, šolje i čaše, pribor za jelo.

Ponude

Specijalna ponuda u periodu od 02.01.2022 do 31.07 2022
6 dana i 5 noći u dvokrevetnoj sobi  u apartmanu u ulici Via Bartolomeo Massalongo za samo 269 evra! U cenu je uključen doručak za dve osobe, za vreme celog boravka i dve knjige o Rimu na poklon.

 

Specijalna večera za samo 15 evra po osobi
Možete večerati u prelepom restoranu u centru Rima, pri čemu ćete potrošiti veoma malo i zaista uživati u odličnoj Italijanskoj kuhinji.

 

Ponuda za sve osobe starije od 60 godina
7 dana i 6 noći u dvokrevetnoj sobi za samo 308 evra! U cenu je uključen doručak i ručak za vreme Vašeg boravka, kao i besplatan prevoz sa aerodroma ili Termini železničke stanice prilikom dolaska i odlaska.

 

Posebna porodična ponuda za 2022
Dve odrasle osobe i dvoje dece do 10 godina mogu da rezervišu apartman kod nas za samo 99€/noć, sa minimalnim boravkom od 3 noći. U cenu je uključen besplatan prevoz od aerodroma do našeg apartmana kao i četiri besplatna ručka. 

Nazad