☰ menu
La Casa Verde - Piazza Vittorio Emanuele- Garantovano najbolja cena‎ ( Smeštaj naših partnera u Rimu)
Доступност
Opis apartmana

Apartman se nalazi u predivnom delu grada – Esquilino, samo nekoliko minuta udaljen od Koloseuma, glavne železničke stanice Termini i predivne crkve Svetog Jovana Lateranskog. Apartman se nalazi  na lokaciji do koje se lako dolazi sa aerodroma.

 

Nalazi se u prizemlju predivne zgrade, izgrađene 60-tih godina prošlog veka, unutar koje se nalazi predivno dvorište ispunjeno zelenilom i cvećem. Apartman se sastoji od jedne ogromne some od oko 30 metara kvadratnih sa bračnim krevetom i dva kreveta za jednu osobu, dnevnog boravka sa kaučom i privatnom, opremljenom kuhinjom.


(Po Vašem zahtevu, moguće je veliku sobu od 30m2 pregraditi u dve sobe sa bračnim ležajima, idealna takođe za dva para).

Apartman je namešten i opremljen sa svim potrebnim stvarima, kupatilo sa tušem i toplom vodom 24 sata dnevno, grejanje je privatno sa mogućnošću podešavanja željene temperature, a u kuhinji se nalazi i frižider.


Smeštaj se nalazi u neposrednoj blizini metro stanice Vittorio Emanuele i Manzoni, što omogućava lako kretanje po celom gradu. Idealan je za porodice ili za manje grupe prijatelja. Ovde možete dobiti sav mir i komfort koji biste želeli za vreme Vašeg odmora.

Kako do nas

Aerodrom Fiumicino:

 

Najjeftiniji način kako bi ste došli do apartmana od Aerodroma Fiumicino jeste da koristite jedan od mnogobrojnih autobusa koji voze na relaciji Aerodrom Fimicino – Termini železnička stanica. Nakon što ste stigli na Termini železničku stanicu vozite se metroom jednu stanicu u pravcu Anagnina, i izađite na Piazza Vittorio Emanuele. Apartman se nalazi na otprilike 100 metara udaljenosti od metro stanice, što je manje od 5 minuta laganog hoda.

 

Aerodrom Ciampino:

 

Ukrcajte se u autobus koji se nalazi ispred aerodrom i koji Vas vozi direktno do metro stanice Anagnina. Nakon nekoliko metro stanica izađite na metro stanici Piazza Vittorio Emanuele,  i od stanice do apartmana Vas deli otprilike 100 metara, za kojih će Vam trebati manje od 5 minuta laganog hoda.

 

Autoputem autom: Sa GRA – Grand racordo Anulare potrebno je da idete na izlaz Roma Centro i nastavite u pravcu centra do izlaza koji će Vas dovesti direktno do nas.

 

Za Vas smo spremili i posebno povoljne cene taxi usluga, ukoliko se odlučite za ovaj vid prevoza. 

Mapa
map
Usluge u apartmanima

Bežični internet (Wi-Fi)

Ponude

Specijalna ponuda u periodu od 01.03.2022 do 31.12.2022
6 dana i 5 noći u dvokrevetnoj sobi  u apartmanu u ulici Via Bartolomeo Massalongo za samo 269 evra! U cenu je uključen doručak za dve osobe, za vreme celog boravka i dve knjige o Rimu na poklon.

 

Specijalna večera za samo 15 evra po osobi
Možete večerati u prelepom restoranu u centru Rima, pri čemu ćete potrošiti veoma malo i zaista uživati u odličnoj Italijanskoj kuhinji.

 

Ponuda za sve osobe starije od 60 godina
7 dana i 6 noći u dvokrevetnoj sobi za samo 308 evra! U cenu je uključen doručak i ručak za vreme Vašeg boravka, kao i besplatan prevoz sa aerodroma ili Termini železničke stanice prilikom dolaska i odlaska.

 

Posebna porodična ponuda za 2022
Dve odrasle osobe i dvoje dece do 10 godina mogu da rezervišu apartman kod nas za samo 99€/noć, sa minimalnim boravkom od 3 noći. U cenu je uključen besplatan prevoz od aerodroma do našeg apartmana kao i četiri besplatna ručka. 

  
Nazad