☰ menu
Opinie
  • sk Jozef Brida
    Pekný večer, pani Dagmar,
    chcem sa aj Vám poďakovať za sprostredkovanie nášho ubytovania v Ríme, boli sme s otcom naozaj veľmi spokojný. Pán Paolo Condemi je veľmi priateľský a ústretový človek, sme radi, že sme ho aj my mohli spoznať osobne. Boli sme teda spokojní so všetkým - s pobytom, cenami, službami, čistotou i ochotou personálu a nestretli sme sa s ničím takým, čo by sa nám nebolo páčilo. Teraz doma sa delíme vo svojom okolí s našími kladnými dojmami a vrelo odporúčame. Aj na Facebooku mám mnoho priateľov a postupne im odporúčam stránku Casa simpatia, ak niekedy pôjdu bez organizovaného zájazdu do Ríma, len tak sami, aby poznali túto možnosť ubytovania a pozitívne dojmy tých, ktorí služby Casa simpatie využili.

    S pozdravom Jozef Brida
    Przeczytaj całość >>>
  • hu Erika
    Kedves Bence!Elnézést, hogy Rómából való hazaérkezésünk után viszonylag késve jelentkezem. Valamilyen fertőzést kaptam el és ma tudtam először felkelni...Szeretném megköszönni a kedvességedet, türelmedet, munkádat és azt, hogy minden alkalommal fáradhatatlanul segítettél, amikor arra szükségünk volt. Meg vagyok győződve arról, hogy ez a szállás attól sokkal értékesebb Rómában, hogy Te ott állsz mögötte és végtelen türelemmel segíted az utasokat.Természetesen írok az oldalatokra is, hogy más leendő utasok is tudjanak tájékozódni erről a lehetőségről.Sok szeretettel kívánok Neked további jó munkát és minden jót: Erika
    Przeczytaj całość >>>
  • en Piotr
    Very nice accomodation in Rome to spend some special days..
    Przeczytaj całość >>>
  • cz Attesa di Commento
    Děkujeme za vaši vstřícnost během našeho pobytu.Byli jsme opravdu příjemně překvapeni.U nás nejsme zvyklí na takový milý přístup. Taky proto hodnotíme vysoce služby Casa Simpatia a určitě se k vám brzy vrátíme a doporučíme vaše apartmány rodině a našim známým,kteří se chystají do Říma. Vzkaz pro Paola,az zase budete v České republice,zastavte se u nás
    Przeczytaj całość >>>
  • hu Edit és Feri
    Februárban 4 csodálatos napot töltöttünk a párommal a nagyon barátságos, tágas,központi helyen lévő szállodában.A reggeli és az ebéd az igazi,olasz hangulatú Romantika kisvendéglőben volt,a csodálatos friss croissantokat nem lehet elfelejteni.Paolo és Bence nagyon jó vendéglátók,a személyes problémáink megoldásában mindig maximálisan segítettek.
    Przeczytaj całość >>>
  • sk Marianna B
    Dobrý deň, chcela by som Vám poďakovať za sprostredkovanie skvelého ubytovania, vďaka ktorému som prežila naozaj úžasný necelý týždeň v Ríme. Vďaka Vašim inštrukciám som sa na miesto dostala pomerne ľahko a rýchlo. Pani Giuseppina bola perfektná, milá, ochotná a komunikatívna hostiteľka, dorozumeli sme sa aj napriek mojím značným rezervám v taliančine a cítila som sa ako doma. Páčili sa mi aj ubytovacie priestory a výhodná poloha. Kniha o Ríme ma veľmi potešila cenou i kvalitou, samozrejme som využila možnosť zakúpenia. Už teraz rozmýšľam, kedy sa opäť vrátim! Určite Vaše služby odporučím aj priateľom :) Ešte raz ďakujem, prajem pekný deň a veľa spokojných klientov. S pozdravom .
    Przeczytaj całość >>>
  • hu Túri Mónika
    Nagyon jól éreztük magunkat, Róma csodálatos! Irodájukat ajánlani fogjuk!

    Köszönettel:
    Túri Mónika
    Przeczytaj całość >>>
  • sk D. Novosedlíková
    Dobrý deň, ešte raz Vám chcem poďakovať za sprostredkovanie ubytovania, určite Vás odporučím mojim známym. Apartmán bol absolútne dokonalý, Rím bol prekrásny a dcéra získala v súťaži tretie miesto (z 29 účastníkov zo 17 krajín). Prajem veľa šťastia a pozdravujem,
    Przeczytaj całość >>>
  • hu Horváth Bálint
    Kedves Bence és Paolo!

    Csodálatos egy hetet töltöttünk Rómában, mivel segítségeteknek, kedvességeteknek, vendégszereteteknek köszönhetően csak a pihenésre, kikapcsolódásra koncentrálhattunk. Az apartmanban szinte helybelinek érezhettük magunkat, minden, amire szükségünk volt, a közelben elérhető volt, így mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy titeket válasszon! Mindannyian valóban úgy éreztük, hogy számotokra az a legfontosabb, hogy a vendégeitek jól érezzék magukat! Még egyszer nagyon köszönünk mindent!:)
    Przeczytaj całość >>>
  • hu A magyar olimpiai 5. helyezett női gyorskorcsolya váltó
    Szia Bence!

    Minden nagyon szuper volt kint. Megérkezéskor a transzfer elvitt a szállásunkra ami kifogástalan volt és ugye metromegalló mellett voltunk igy barhova el tudtunk jutni könnyen. A masik ami nagyon tetszett, hogy a szállásunk mellett elég sok bolt volt, ahol tudtunk magunknak venni reggel és persze nem utolsó sorban sokkal olcsóbb volt minden mint pl a "belvárosban". Ez a 3 nap csak arra volt elég, hogy a főbb nevezetességeket meg tudtuk nézni, de bemenni sehova nem mentunk be mert arra mar nem lett volna idő.


    A magyar olimpiai női gyorskorcsolya váltó
    Przeczytaj całość >>>
  • cz Mějte se, Čermáková
    Dobrý den,byli jsme moc spokojení, ubytování hezké - čisté. Moc děkuji, určitě budu doporučovat dále.Mějte se,Čermáková
    Przeczytaj całość >>>
  • pl Kasia, Zgierz
    Wspaniałe miejsce. Super na spędzenie wakacji w wiecznym mieście. Paolo miły, uczynny, szarmancki, prawdziwy Italiano!!! Pozdrawiam ze Zgierza.
    Przeczytaj całość >>>
  • cz Petr Šolc
    1)Jak se vám líbil pobyt u CASA SIMPATIA? Pobyt se mi líbil.

    2) Byli jste spokojeni (s cenou, službami, čistotou, ochotou) ?

    Ano byl jsem spokojen. p. majitel nás odvezl vše ok. Cena ubytování,

    pokoj, kuchyň sousedé vše ok. Slečna z Moldavska velmi ochotná.

    Internet 3 EUra + zdarma kniha a slevy na další návštěvu - super.

    3) Doporučili byste nás přátelům nebo byste se v budoucnu vrátili?

    ano, byl jsem spokojen v dané cenové relaci.

    4) S čím jste nebyli spokojeni?

    Poslední den - Domluva se slečnou o zanechání klíčů od office v restauraci - kam se chodilo na snídaně

    a možnost nechat v office poslední den zavazadla ( let domu byl večer)

    Klíče nikdo nenechal + office bylo zavřeno - neděle v 11 hod

    Volal tam pan z restaurace, ale bez výsledku.

    5) Jaká jsou vaše doporučení nebo stížnosti na personál CASA SIMPATIA?

    Myslím, že je vše ok. Potřeboval jsem otvírák na víno, slečna ochotně dodala.

    Locker na pokoji výborný nápad. Dobrý servis víno za 3 Eura - bylo dobré. Lednička, trouba a kuchyň v pohodě.
    S přátelským pozdravem
    Petr Šolc
    Przeczytaj całość >>>
  • lt Best regards, bonne chance, su pagarba: Vilija Karpavičiūt
    Laba diena,

    norėčiau labai padėkoti simpatijos namai administracijai ir direktoriui už puikų laiko praleidimą Romoje. Mūsų keturių dienų kelionė praėjo nuostabiai.
    Jau kelionės pradžioje viskas klostėsi puikiai, nereikėjo sukti galvos dėl nuvykimo į viešbutį, nes pats simpatijos namai direktorius atvyko į oro uostą ir mus nuvežė iki pat gyvenamosios vietos. Tai nuostabus rojaus kampelis, kur galėjome artimiau susipažinti su italais: rytais pasiklausyti, kaip italė kiekvieną rytą savo vyrą išlydi į darbą, susipažinti su itališku interjerų, tiesiog nuostabu.
    Šie nakvynės namai, tiksliau butukas yra visai netoli Romos pasididžiavimo - Koliziejaus, Romos forumo bei Palatino kalvos ir kitų lankomų žymių objektų Romos mieste.
    Labai dėkojame direktoriui, Polui už svetingą priėmimą. Buvo nuostabi kelionė. Planuojame dar kartą sugrįžti į šį rojaus kampelį. Grazie mille.


    Przeczytaj całość >>>
  • hu Stubnya Tibor
    Kedves Bence!

    Köszönjük segitségét, a szállással minden rendben volt. Róma nagyon szép, remélem még visszatérünk.

    Üdvözlettel,
    Stubnya Tibor
    Przeczytaj całość >>>